Tinginys

1 skardinė kokosų pieno (kuo tirštesnio)
4 pakeliai sausainių (po 180g)
4 v.š. kakavos
4 v.š. cukraus

  • Į puodą supilame kokosų pieną ir lygiai tokį patį kiekį vandens.
  • Užviriname, suberiame cukrų, kakavą ir gerai išmaišome.
  • Į kitą puodą nedideliais gabalėliais sulaužome sausainius ir ant jų supilame karštą kokosų masę. Viską gerai išmaišome.
  • Gilią lėkštę ar kitą formą išklojame nuo sausainių pakelių likusiais vidiniais popierėliais (jie panašūs į kepimui skirtą popierių ir neleidžia tinginiui prilipti prie indo) ir supilame tinginio masę.
  • Paliekame kambario temperatūroje, kad pravėstų, o tada porai valandų įdedame į šaldytuvą. Visiškai atšalusį supjaustome gabalėliais.