Biscotti

1/3 st. sojos pieno
2 v.š. maltų linų sėmenų
2/3 st. cukraus
1/3 st. aliejaus
1/2 a.š. vanilės ekstrakto
1 2/3 st. miltų
2 v.š. krakmolo
2 a.š. kepimo miltelių
1/2 a.š. druskos
1/2 st. kepintų lazdyno riešutų
1/2 st. kapoto šokolado 

  • "Pieną" ir maltus linų sėmenis plakti apie 30 sekundžių.
  • Įmaišyti cukrų, aliejų, vanilę, išmaišyti iki vientisos masės.
  • Sudėti likusius produktus, išskyrus šokoladą ir riešutus.
  • Kai tešla ima lipti, įminkyti riešutus ir šokoladą.
  • Ant kepimo skardos suformuoti 30 cm ilgio ir 10 cm pločio stačiakampį. Kepti 28 minutes 175 laipsnių temperatūroje.
  • Išimti ir leisti visiškai atvėsti ir sukietėti. Supjaustyti 1,5-2 cm riekelėmis, apkepti 12-15 minučių 190 laipsnių temperatūroje.